Όμορφες βλεφαρίδες για ακαταμάχητο βλέμμα

Οι εντυπωσιακές βλεφαρίδες κάνουν τη διαφορά στην εμφάνισή σου! Μάθε πώς να τις κάνεις όμορφες για ακαταμάχητο βλέμμα!

 

 

Γύρισέ τις!

Εάν χρησιμοποιείς ψαλιδάκι για να γυρίζεις τις βλεφαρίδες σου χρησιμοποίησέ το πριν τη μάσκαρα. Το ψαλιδάκι κάνει τις βλεφαρίδες να γυρίζουν και δίνει κάνει τα μάτια σου να δείχνουν πιο μεγάλα και αναδεικνύουν το βλέμμα σου. Μην τις πιέζεις πολύ και βάλε μετά μάσκαρα.

 

Μάσκαρα, η αγαπημένη σου φίλη

Η μάσκαρα κάνει τις βλεφαρίδες σου πιο πυκνές και πιο μακριές και φυσικά ακαταμάχητες! Ποιά να διαλέξεις; Η διαφορά στη μάσκαρα που θα επιλέξεις είναι στο βουρτσάκι: άλλα βουρτσάκια δίνουν ομοιόμορφο σχήμα και διαχωρίζουν τις βλεφαρίδες, άλλα τις κάνουν πιο πυκνές και άλλα δίνουν ένα πιο φυσικό σχήμα. Σου προτείνουμε το κλασσικό μαύρο, αλλά μπορείς να έχεις και μία καφέ για πιο διακριτικό αποτέλεσμα καθημερινά. Προτίμησε αδιάβροχη μάσκαρα και οπωσδήποτε υποαλλεργική εάν φοράς φακούς επαφής ή έχεις ευαίσθητα μάτια. Μην ξεχνάς να την αφαιρείς καλά με ντεμακιγιάζ ματιών με έλαια.

Ξεκίνησε να βάζεις τη μάσκαρα τοποθετώντας το  βουρτσάκι στις ρίζες και ανέβασέ το προς τις άκρες κάνοντας μικρές οριζόντιες κινήσεις. Για να μην παραφορτώσεις με μάσκαρα τα μάτια σου, μπορείς να απομακρύνεις την επιπλέον ποσότητα: αφού βουτήξεις το βουρτσάκι στο βαζάκι, αφαίρεσε απαλά όση ποσότητα περισσεύει με ένα χαρτομάντιλο πριν βάλεις στα μάτια σου. Για πιο έντονο αποτέλεσμα βάλε μια δεύτερη στρώση αφού περιμένεις λίγο να στεγνώσει η πρώτη.

 

Για ιδιαίτερες εμφανίσεις

Οι ψεύτικες βλεφαρίδες μπορούν να κάνουν τη διαφορά εάν θέλεις μια εντυπωσιακή εμφάνιση σε μια ιδιαίτερη περίσταση! Χρειάζεται, όμως,  ιδιαίτερη φροντίδα στην εφαρμογή τους, ιδιαίτερα εάν δεν τις έχεις ξαναχρησιμοποιήσει. Κράτησέ τις με ένα τσιμπιδάκι και βάλε μια σταγόνα κόλλα στο επάνω βλέφαρό σου. Άφησε λίγο την κόλλα και τοποθέτησε τη βλεφαρίδα με το τσιμπιδάκι.