Ομορφιά

Ενυδάτωση στο λαιμό και το στήθος σου

Η ενυδάτωση στο λαιμό και το στήθος θα πρέπει να είναι must όπως και η ενυδάτωση του προσώπου σου. Το δέρμα σου σε αυτά τα σημεία είναι επίσης εκτεθειμένο και θέλεις να είναι όμορφο, ενώ, μην ξεχνάς ότι ο λαιμός μπορεί να προδώσει την ηλικία σου, όσο κι αν προσπαθείς με αντιρυτιδικές κρέμες να φροντίσεις το πρόσωπό σου!

 

Περισσότερα...

Μυστικά για πιο λευκά δόντια

Το όμορφο χαμόγελο με λαμπερά λευκά δόντια είναι ακαταμάχητο και θέλουν να το έχουν όλες οι γυναίκες. Όμως, τι γίνεται όταν τα δόντια σου δεν είναι και τόσο λευκά; Διάβασε τις συμβουλές μας!

 

Περισσότερα...

Φροντίδα για τα χέρια σου το χειμώνα

Τα χέρια σου το χειμώνα έχουν να αντιμετωπίσουν πολλές δυσκολίες, κρύο, ξηρός αέρας και εναλλαγές κρύου και ζέστης σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους αντίστοιχα. Δες πώς μπορείς να φροντίσεις τα χέρια σου ώστε να είναι βελούδινα όλο το χειμώνα!

 

Περισσότερα...

Καθάρισε τα εργαλεία του μακιγιάζ σου

Καθαρίζεις την επιδερμίδα σου, όμως πόσο συχνά καθαρίζεις τα εργαλεία που χρησιμοποιείς για το μακιγιάζ σου, όπως πινέλα και σφουγγαράκια; Για την υγιεινή του προσώπου σου, κάνε συνήθεια τον καθαρισμό τους.

Περισσότερα...

Φροντίδα για τα ξηρά μαλλιά

Έχεις ξηρά και αφυδατωμένα μαλλιά; Δες γιατί συμβαίνει αυτό και πώς μπορείς να τα ανανεώσεις, να τα ενυδατώσεις και να τα προστατέψεις από τη φθορά και την αφυδάτωση.

Περισσότερα...