Κάνε το μπάνιο του σπιτιού σου το προσωπικό σου spa

Μπορείς να μετατρέψεις το μπάνιο σου ώστε να σου χαρίζει την εμπειρία ενός χαλαρωτικού και απολαυστικού spa; Ναι, γίνεται, με μερικές απλές κινήσεις και η πολυτελής ατμόσφαιρα του spa θα είναι μέσα στο σπίτι σου!

 

 

Διάλεξε αφρόλουτρα, άλατα και αιθέρια έλαια για το μπάνιο σου

Διάλεξε το αγαπημένο σου αφρόλουτρο και άρωμα για το μπάνιο σου και μπορείς να βρεις και αντίστοιχη ενυδατική λοσιόν σώματος για μετά το μπάνιο. Απλώς πρόσεξε, μην ανακατεύεις πολλές μυρωδιές ταυτόχρονα!

 

Φτιάξε ατμόσφαιρα με το φωτισμό

Ο χαμηλός φωτισμός δημιουργεί αίσθηση χαλάρωσης. Πειραματίσου με το φωτισμό του μπάνιου σου ή ακόμη καλύτερα δοκίμασε ένα dimmer.

 

Φτιάξε ατμόσφαιρα με κεριά

Τα κεριά δημιουργούν αίσθηση ζεστασιάς και πολύ ιδιαίτερης ατμόσφαιρας. Διάλεξε κεριά με αρώματα που σε χαλαρώνουν ή σε ταξιδεύουν και άναψέ τα για ατμόσφαιρα και αρωματοθεραπεία πριν βυθιστείς στη μπανιέρα.

 

Υδρομασάζ στο σπίτι σου

Το υδρομασάζ δεν είναι απαραίτητα ακριβή πολυτέλεια και μπορεί να γίνει και στο σπίτι σου! Επένδυσε σε μια μπανιέρα με ενσωματωμένο υδρομασάζ ή ψάξε για οικονομικές συσκευές στο εμπόριο. Τα οφέλη του υδρομασάζ είναι πάρα πολλά, καθώς χαλαρώνει τους μύες και τις αρθρώσεις σου, βοηθά την κυκλοφορία και σου χαρίζει χαλάρωση και ευεξία.

 

Βάλε τις πετσέτες στο καλοριφέρ

Βάλε την πετσέτα και το μπουρνούζι σου στο καλοριφέρ και όταν τελειώσεις το μπάνιο σου θα νιώσεις τη μεγάλη απόλαυση μιας ζεστής αγκαλιάς για να σκουπιστείς!